Wat een mooie drukte!

Raw resonance

Wat een mooie drukte!

'Superjammen' op schoolpleinen met soms meer dan 850 kinderen, een maand in het theater met 'De Vulkaan', verbindende 'Teambonding' workshops, knallende 'RAW Energizers' op meerdere events, spannende muzikale 'Battlebeats' op middelbare scholen, uit ons dak op festivals met 'Karakazoo' en onze te gekke band, en de te gekke school-brede workshop 'Karakazoo-Kids'...... Wat ging het los en wat zijn we dankbaar dat we dit mooie werk mogen doen!

DE VULKAAN IN HET THEATER

In samenwerking met Kunst Centraal hebben we onze muziektheatervoorstelling 'De Vulkaan' een maand lang in het theater gespeeld! Hierbij kwamen steeds 3 klassen van verschillende scholen bij elkaar in een spannende voorstelling over 3 volkeren en het in harmonie samenleven met elkaar en met de natuur. Alle kinderen waren van tevoren klaargestoomd als volk van het water, de aarde of de lucht via een online lesprogramma en een workshop in de klas. Wat een avontuur!

 EEN SCHOOL IN OEGANDA

Het gaat goed met ons en daarom willen wij graag iets teruggeven aan de wereld. Dit doen wij door middel van RAW RESONANCE SOCIAL. Hierbij geven we workshops gratis of tegen flinke korting aan organisaties of mensen die wij een warm hart toedragen. Daarnaast zijn we ook nauw betrokken bij een organisatie uit Oeganda: de GOBS Children's Foundation. Wij hebben deze stichting, die is opgezet door onze bijzondere vriend Allan Tenywa vanaf het begin gesteund en zien groeien. Naast medische projecten, waterprojecten en bewustwordingsprojecten helpt GOBS (Go Back To School) om kinderen terug te laten keren naar school waar dat anders niet mogelijk zou zijn. Op dit moment is deze stichting bezig met de bouw van een eigen school! Binnenkort verschijnt er een extra nieuwsbrief over dit bijzondere project want Allan Tenywa komt naar Nederland.