Tijl Damen – Interactief kindertheater

Beschrijving organisatie

Tijl Damen speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen op scholen voor primair en speciaal onderwijs in heel Nederland en Vlaanderen.

Muziek, Theater, Interactie
Muziek, Liedjes, Theater, Humor en Interactie. Dat zijn de hoofdingrediënten van de kindervoorstellingen die Tijl Damen maakt en speelt. De betrokkenheid van het publiek staat centraal. Geen voorstelling is precies hetzelfde. Telkens past hij de route, inhoud en benadering aan op de samenstelling van het publiek. Veel voorstellingen zijn dan ook geschikt voor de hele basisschool. Daarnaast zijn er voorstellingen voor een specifieke leeftijdscategorie.

Bekijk het actuele aanbod van kindervoorstellingen van Tijl Damen: https://www.tijldamen.com/kindervoorstellingen

Thema’s

Natuurlijk heeft Tijl Damen voorstellingen in de jaarlijks terugkerende feestthema’s, zoals een sinterklaasvoorstelling, een kerstvoorstelling en de meer algemene feestvoorstelling ‘Alle Dagen Feest!’ die heel geschikt is voor meester- en juffendag, carnaval, schoolfeest, jubileum of laatste schooldag. Daarnaast maakt hij elk jaar een educatieve voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Op de website van Tijl Damen zijn meer dan 200 van zijn kinderliedjes en gedichtjes te beluisteren, verzameld in een gratis toegankelijke database.