Space Expo

Beschrijving organisatie

Hét museum over ruimtevaart!

Space Expo is een geweldig museum over ruimtevaart in Noordwijk. Je kunt er dingen zien, doen en leren. Bewonder de Soyuz, het ruimteschip waarmee André Kuipers reisde. Loop door een model van het ISS ruimtestation. En krijg antwoord op vragen als hoe slaapt, eet en leeft een astronaut. Ruimtelessen, rondleidingen of speurspellen

Een bezoek aan Space Expo is een waardevolle verrijking voor de lessen op school. De leerlingen kunnen met een speurspel, een rondleiding of een ruimteles het heelal en de ruimtevaart ontdekken. De rondleidingen duren ongeveer een uur en zijn goed te combineren met een speurspel en een les. Er wordt zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de aanwezige kennis of een schoolproject.

Waarom met de klas naar Space Expo?

- Ruimtevaart is voor veel scholieren een aansprekend en spannend onderwerp! - Je kunt er een leuk speurspel doen en/of een rondleiding reserveren. - Er is volop keuze uit verschillende ruimtelessen. - Er zijn arrangementen mogelijk met andere musea. - Er is een speeltuin: na afloop kunnen de kinderen nog even lekker spelen.

Nieuw: Ruimteles ‘50 jaar maanlanding’

Groep 5-6-7-8 Tijdsduur: 1 uur

Onlangs vierden we wereldwijd dat het 50 jaar is geleden dat de eerste mens op de maan stond. Binnenkort staan we weer op de maan! Wat zijn de precieze plannen voor deze nieuwe maanreizen? Een interessante en actuele ruimteles!

Praktische informatie

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze website https://www.space-expo.nl/onderwijs/ruimtelessen of neem contact met ons op.

Adres: Keplerlaan 3 2201 AZ Noordwijk Contact: E-mailadres: events@space-expo.nl Website: https://www.space-expo.nl

Adres: 
Keplerlaan 3
2201 AZ
Noordwijk

Contact: