Sneak preview van de nieuwe beeldentuin

museum Arnhem

 De nieuwe beeldentuin

In Ondertussen in Museum Arnhem kun jij de vernieuwing van het musem op de voet volgen! Ook worden bijzondere tentoonstellingen en activiteiten getoond die buiten de museummuren plaatsvinden. In deze aflevering vertelt conservator Jelle Bouwhuis over de nieuwe, gratis toegankelijke beeldentuin van het museum. Wat kun je er allemaal zien en doen zodra het museum weer open is?

Op het Velperplein is nog toten met eind oktober de fototentoonstelling Alleen Samen van fotograaf Tony Dočekal te zien. Tony vertelt hoe de beelden tot stand zijn gekomen en bezoekt één van de bijzondere Arnhemmers die ze heeft gefotografeerd.

Save the date!

Media Arts Festival Arnhem Op vrijdag 12 november organiseren Museum Arnhem, Focus Filmtheater en ArtEZ University of the Arts het Media Arts Festival Arnhem. Bekijk media- en virtual reality werken en volg gesprekken met makers rond het thema World Building. De dag staat in het teken van de kunst van het creëren van fictieve werelden, met als doel te vluchten uit de realiteit, samen te dromen over een nooit te realiseren ideale wereld of de mogelijke toekomst te verbeelden. Lees hier meer over het programma en zet de datum alvast in je agenda, tickets zijn binnenkort (online) verkrijgbaar.