SEM Presentatieconcert met Trio Pamoja en duo Brevé & Mulder Zondag 20 september | 16.00 uur

SEM

Jaarlijks organiseert SEM een presentatieconcert, waar een aantal SEM musici in verschillende bezettingen optreden in een gevarieerd programma met klassieke muziek en jazz muziek. Op 20 september treden twee kamermuziekensembles voor u op: het Pamoja Trio en Duo Brevé & Mulder.

Het Pamoja Trio bestaat uit Elisa Karen Tavenier (altviool), Annemieke Hereijgers (dwarsfluit) en Marleen de Bakker (harp). De musici spelen muziek van Bach tot nu en worden geroemd om hun aanstekelijke samenspel. Voor het SEM presentatieconcert heeft het trio een programma samengesteld met muziek uit de twintigste eeuw van Maurice Ravel, Alfred Bax en Astor Piazzola.

Het duo Brevé & Mulder, bestaande uit Jessie Brevé (saxofoon/ basklarinet) en Freek Mulder (contrabas) werpt een frisse blik op het bestaande jazz repertoire. Improvisatie als duo, en niet als individuen, staat centraal. Daardoor ontstaat een symbiose, die de luisteraar over onbekende paden begeleid. Tijdens het SEM presentatieconcert speelt het duo werken van Thelonious Monk, David Mann, Edward Redding, Joe Henderson en eigen materiaal.

Het SEM presentatieconcert vindt plaats van 16.00 tot ca. 17.00 uur in het Nationaal Bomenmuseum Gimborn, Velperengh 13 in Doorn. Het concert is buiten in een overdekte tent. In verband met de Coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kaarten bestellen Kaarten kunt u bestellen via de website van het Bomenmuseum: www.bomenmuseum.nl. U betaalt € 25,- per persoon, inclusief entree tot het Bomenmuseum, koffie, thee en wat lekkers. Jaarkaarthouders van het Nationaal Bomenmuseum krijgen € 5,- korting. Bent u Vriend van Stichting Eigen Muziekinstrument? Dan heeft u gratis toegang. U kunt zich opgeven via info@stichtingeigenmuziekinstrument.nl. Tenslotte het verzoek om tijdens uw bezoek aan het museum en het concert de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.