presentatiedagen STT-produkties komend seizoen!

De afgelopen 2 jaar hebben we veel live voorstellingen gemist, ook tijdens het maken van de programmering in theater of op school. In plaats van kijken naar voorstellingen die zich voor je neus ontvouwen, moest eenieder het doen met registraties. Dit gaan we helemaal goed maken, met maar liefst vier presentatiedagen van ons aanbod voor seizoen 2023-2024. Zet de dag(en) van je keuze vast in je agenda, zodat je niets hoeft te missen! In september valt onze brochure op de mat en vanaf dat moment kun je je voor de presentatiedagen inschrijven via onze website.

Dinsdag 15 november 2022: presentatiedag België
Speciaal voor onze Belgische program-meurs en terug van weggeweest; de presentatiedag in Hasselt, België. Ook handig voor de programmeurs en cultuurcoördinatoren uit de zuidelijke provincies van Nederland.

Maandag 28 november 2022: presentatiedag voor vroegboekers
Speciaal voor theaterprogrammeurs die vroeg willen boeken voor '23-'24, of voor cultuurcoördinatoren die een voorstelling zoeken voor het aankomende schooljaar, organiseren we op 28 november 2022 in Theater Kikker in Utrecht een presentatiedag met een selectie van voorstellingen uit ons aanbod.

Dinsdag 17 januari 2023: presentatiedag Zwolle
Traditiegetrouw vindt op de derde dinsdag in januari de presentatiedag plaats in en rondom Schouwburg Odeon in Zwolle. Zoals je van ons gewend bent tonen we op deze dag alle nieuwe én daarnaast ook een aantal reprisevoorstellingen uit ons aanbod. Boeiende theatervoorstellingen voor kinderen én jongeren.

Dinsdag 4 april 2023: presentatiedag Voortgezet Onderwijs
Afgelopen jaar organiseerden we voor het eerst een speciale VO -presentatiedag met collega-impresariaten op onze ‘eigen’ culturele broedplaats Kanaal30 in Utrecht. En dat smaakt naar meer. Op 4 april 2023 ben je daarom weer van harte welkom!