Presentatiedag en Week van de Lentekriebels

STT

De wintertijd is net ingegaan; wij kijken vast met voorpret uit naar het nieuwe jaar met name naar:
- Week van de Lentekriebels 14 t/m 18 maart 2022
- Presentatiedag Jeugd (3+) 18 januari 2022
- Presentatiedag Jongeren (12+) 11 april 2022

Week van de Lentekriebels 14 t/m 18 maart
De Week van de Lentekriebels is een nationale projectweek met als onderwerp relationele en seksuele vorming. Met aandacht voor seksuele en genderdiversiteit kan het onderwijs bijdragen aan een school en een samenleving waarin iedereen wordt geaccepteerd. Op school moet ieder kind welkom en zichzelf kunnen zijn!

De voorstelling Het Prinsensprookje (6+) van Dear T, sluit naadloos aan op dit onderwerp. De voorstelling ging onlangs in première in Theater Kikker en tourt in 2022 langs scholen en theaters.

Nog meer lentekriebels:
JA! NEE! OLE! 3+ - Krijt

Mevrouw Groen en Meneer Rood wonen naast elkaar aan de Middenweg. Mevrouw woont in een groen, gezellig huisje en zegt JA op alles. Meneer woont in een keurig, rood- kleurig huis en zegt veel liever NEE. Soms helpen ze elkaar, maar vaker botsen ze een beetje. Mevrouw zou zo graag eens samen dansen, maar Meneer doet niet mee. Maar het is ook juist leuk om van de ander te verschillen, en elkaar soms in het midden te ontmoeten.

Koning van Karton 4+ - Garage TDI

Twee meisjes zijn nieuwsgierig naar de jongen achter het dichte raam. Wie is hij en hoe zal het zijn als hij ook een vriend wordt? Uit zijn huis klinkt muziek, maar het raam blijft dicht. Durft hij niet? De muziek danst door de straat en neemt ze mee van bos naar boot en zee. En daar is hij ineens, met zijn muziek. Maar dan zijn ze met drie en dat voelt anders. Hoe ga je daar mee om? En hoe doe je dat, met z’n allen vrienden zijn?

Presentatiedagen en brochure Onze nieuwe brochure is uit. Klik hier als je de digitale versie wil bekijken. Je kunt je ook inschrijven voor onze jaarlijkse presentatiedag, op dinsdag 18 januari, in Schouwburg Odeon in Zwolle. We presenteren daar 21 nieuwe voorstellingen (3+). De voorstellingen voor jongeren vanaf 12 jaar presenteren we dit jaar in samenwerking met onze collega impresariaten Uit de Kunst en het Verteltheater. Die dag vindt plaats op maandag 11 april in Utrecht, schrijf je voor deze dag hier in. Mocht de brochure niet bij op de mat vallen en wil je toch ook graag een papieren versie, mail ons en dan sturen we die toe. Graag tot ziens op één van onze presentatiedagen! Instagram Facebook Twitter Website Deze e-mail is verstuurd aan acquisitium@gmail.com. Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. Voor een goede ontvangst voegt u info@sttprodukties.nl toe aan uw adresboek.