Onderwijsmuseum

Beschrijving organisatie

De grootste collectie ter wereld op het gebied van onderwijs, plus een enorme ambitie op het gebied van educatie, komen in een eigentijdse en moderne presentatie samen in het gebouw De Holland. Het Onderwijsmuseum is dé plek om het onderwijs van vroeger en nu te beleven.

 Onderwijs en groepen 
Het museum biedt verschillende programma's aan: voor het primair onderwijs en speciale programma's voor het voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn er activiteiten voor de buitenschoolse opvang, kinderen en volwassenen. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen activiteiten in het museum doen. Kijk in het linkermenu voor meer informatie over de programma's.
 Heeft u specifieke vragen? Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Educatie via: T 078 632 68 23 educatie@onderwijsmuseum.nl
 
 Maak kennis met educatie in het museum en in de klas
 Speciaal voor docenten en leraren organiseert het Onderwijsmuseum regelmatig een persoonlijke ontvangst. U krijgt die dag een rondleiding en informatie over alle educatieve programma's en leuke lestips voor in de klas. Schrijf u in voor de educatieve nieuwsbrief en u ontvangt vanzelf de uitnodiging voor deze ontvangst.
Adres: 
Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG
Dordrecht