Nieuws

Zuiderzeemuseum

Van shantykoren, demonstraties tot een historische boottocht in het Zuiderzeemuseum

Podwalk-Plantagebuurt-Verzetsmuseum

Het Verzetsmuseum Amsterdam presenteert de gratis Podwalk Plantagebuurt 1940-1945.

Deze gratis audiowandeling is ingesproken door oud-burgemeester Job Cohen.

Surfboard.

Vier impactvolle surf-expedities op vier verschillende surfboards gemaakt van plastic afval. In Museon-Omniversum zijn deze unieke surfboards van de Plastic Soup Surfer vanaf 23 juli exclusief te zien en aan te raken!

Villa Zebra-j

 Villa Zebra ontwikkelt kunstprojecten voor kinderen tussen de 2 - 12 jaar. We dagen kinderen uit om te spelen met hun verbeelding door een wereld te creëren waarin het onverwachte kan en mag gebeuren. Bij ons kunnen kinderen onbeperkt fantaseren en ontdekken!

Kinderen in Rijksmuseum van Oudheden

Summer School in het Rijksmuseum van Oudheden

De afgelopen 2 jaar hebben we veel live voorstellingen gemist, ook tijdens het maken van de programmering in theater of op school. In plaats van kijken naar voorstellingen die zich voor je neus ontvouwen, moest eenieder het doen met registraties.

11 juli 2022
Raw resonance

Wat een mooie drukte!

Tijl Damen

‘Woelig Water’ is een interactieve muziektheatervoorstelling van Tijl Damen over duurzaamheid en water. Een energieke show vol liedjes, sketches en veel interactie. De voorstelling sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2022: ‘Gi-Ga-Groen’.

01 juni 2022
Arttips

Weer een paar interessante Art t(r)ips voor juni. Ons beeldend werk en ook dat van collega's is weer overal en nergens te vinden. Bij bijzondere expo's in mooie fiets- en wandelgebieden. Onze installaties staan daar op aanvraag en uit urgentie.

STT

We kunnen ons alweer gaan verheugen op de