Nieuws

Hermitage kunstonderwijsplatform

Deze week lanceren de initiatiefnemers Hermitage Amsterdam en de Hermitage XXI Century Foundation, ondersteund door het Staatsmuseum de Hermitage in Sint-Petersburg, www.museum1524.com, platform van het project Museum 1524.

mondriaanhuis-3

Met de online knutselopdrachten van het Mondriaanhuis hoeft niemand zich te vervelen tijdens de voorjaarsvakantie. Ontwerp, bouw en kleur je eigen Mondriaan-droomhuis. Of ga aan de slag met de kleurplaat.

Amersfoort

Doe ook mee: Verbeeld je uitzicht op de stad

Grote kerk naarden

Concerten Johannes-Passion Grote Kerk Naarden geannuleerd

Feelgood tentoonstelling

Succesvolle feelgood tentoonstelling Museum Het Valkhof door naar Kunsthal Rotterdam

Geel als citroen, rood als tomaat gaat door als Zilte haring, rode kroot.

Lego

Vandaag maakt de Hermitage Amsterdam de namen van de winnaars bekend van de grote bouwwedstrijd met LEGO. De wedstrijd wordt gehouden in het kader van de Hermitage-tentoonstelling Romanovs in de ban van de ridders. Er zijn drie hoofdwinnaars.

World press foto-2

Op vrijdag 29 januari 2021 ondertekenden Annabelle Birnie, directeur van De Nieuwe Kerk, en Arnoud van Dommele, algemeen directeur a.i. van de World Press Photo Foundation, een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Stt

Vanaf vandaag staat het nieuwe aanbod van STT-podukties online.

Wij worden heel vrolijk van de mooie, grappige, ontroerende en indrukwekkende voorstellingen die afgelopen periode door onze theatergroepen zijn gemaakt. Bekijk alvast drie trailers hieronder om in de stemming te komen.

Panorama Mesdag

1 februari 2021 Persbericht Nieuw Gouden Boekje gepresenteerd in Museum Panorama Mesdag tijdens Nationale Voorleesdagen Museum Panorama Mesdag en Uitgeverij Rubinstein presenteerden tijdens de Nationale Voorleesdagen een nieuw Gouden Boekje: Aap & Mol in Museum Panorama Mesdag dat in het muse

Orgel Nieuwe kerk adam

Concerten op het grootste historische orgel van Nederland online te volgen