Indrukwekkende excursies in Nationaal Militair Museum

NMM-icc-web

Wat doet het Nederlandse leger? Welke oorlogen zijn er gevoerd? In het Nationaal Militair Museum ontdek je hoe Nederland aan zijn grenzen is gekomen, leer je de verschillende onderdelen van het leger kennen en hoor je de verhalen van echte militairen. Het moderne en ruim opgezette museum biedt veel mogelijkheden voor een leerzaam en actief uitje. Een greep uit het onderwijsaanbod:

Klas van ‘45
In de Klas van ’45 kunnen leerlingen van groep 7 en 8 in de huid kruipen van vijf kinderen uit de Tweede Wereldoorlog. Een indrukwekkende ervaring die de leerlingen nog lang bij zal blijven! De Klas van ’45 kan geboekt worden vanaf januari 2021.

Bootcamp
Tijdens de bootcamp gaan de leerlingen met zijn allen de hindernisbaan over en ervaren ze de waarde van samenwerken en discipline.

Veteraan vertelt
Een veteraan vertelt over zijn of haar missie en gaat met de leerlingen in gesprek over de lastige keuzes waar militairen soms voor komen te staan.

Vanaf 1 september zijn scholen welkom en kan er worden gereserveerd. Het kan zijn dat programma’s in het kader van Corona-maatregelen zijn aangepast. Kijkt u op de website voor actuele informatie. 

Meer informatie op www.nmm.nl/onderwijs