Haal gratis onze creatieve experts in de klas!

jongen

Hoe ga je om met de creatieve vakgebieden als je in deze tijden minder mogelijkheden hebt om bijvoorbeeld excursies te plannen of gastexperts in de klas uit te nodigen?

Met Team Talento staat een compleet team van creatieve experts klaar om jouw leerlingen te inspireren met speciale activiteiten!

Wij willen je hartelijk uitnodigen om tot het einde van het jaar ons volledige aanbod van meer dan 1.000 creatieve activiteiten gratis en vrijblijvend te gebruiken! Haal gratis onze creatieve experts in de klas!

 Gratis uitproberen t/m 31 december 2020!

Talenten ontdekken in de klas!

Team Talento is de ideale creatieve schatkist, vol uitdagende workshops die je naast de bestaande methodes in kunt zetten. Van tafeldrummen tot hiphopdansen, van striptekenen tot schaken, van verhalen schrijven tot een echte theatervoorstelling opzetten. Buiten het reguliere aanbod geeft een Team Talento-account ook toegang tot thematische ‘Specials’, zoals onze Sinterklaas- en Kerstspecials!

Met 1.000 activiteiten verdeeld over 11 creatieve vakgebieden heb je op elk moment een energizer of inspirerende workshop. Onze workshopleiders zijn echte vakmensen die precies weten hoe ze jouw leerlingen kunnen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Gratis en vrijblijvend uitproberen Maak t/m 31 december 2020 gratis gebruik van Team Talento! Dit proefabonnement loopt automatisch af en verplicht je tot niets. Schrijf je direct via onze actiepagina in en ontvang direct een Team Talento-account waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van het gehele aanbod. Gratis uitproberen!