DGAI Music School heet vanaf nu B! Music School.

BMusic

Dat vieren wij tijdens de Eindpresentatie én Open Dag van de muziekschool op zaterdag 17 juni 2023 van 14:00 tot 17:30 u. Maak muziek, of kom gewoon langs en vier met ons mee!

Eindpresentatie, Open Dag en Open Lessen
Op zaterdag 17 juni is er Open Dag bij B! Music School. Vanaf 16:00 u krijgt iedereen de kans om de sfeer te proeven van verschillende muzieklessen. Om onze nieuwe naam te vieren zijn er lekkere snacks en is er een verrassingsact. De toegang is GRATIS. Ook is iedereen van harte welkom bij de Eindpresentatie van 14:00 - 16:00 u. waarin de leerlingen laten horen wat ze hebben geleerd, op Heesterveld 35c Amsterdam Zuidoost.

B! Music School B!
Music School is meer dan een muziekschool. Het is een community middenin Bullewijk in Amsterdam Zuidoost, die de jeugd inspireert en begeleidt het beste uit zichzelf te halen. Ook voor de kinderen die het thuis niet zo makkelijk hebben of financieel niet zo breed. Bij B! Music School krijgen kinderen de mogelijkheid een instrument te leren spelen, een muzikaal verhaal te vertellen, en gezien en gehoord te worden, o.a. door topdocenten.

“It takes a village to raise a child”
B! Music School is in januari 2017 onder de naam DGAI Music School (Dutch Gospel Arts Institute) opgericht door Ellen Alvares. Alvares is tevens organisator van het Gospelfestival Amsterdam. De muziekschool betreft een instelling voor muziekeducatie en presentatie. In het kader van talentontwikkeling, identiteit, burgerschap en erfgoed geeft B! Music School binnenschoolse- en buitenschoolse cultuureducatie (voortgezet en voorschools onderwijs & specialisme in praktijkonderwijs).

Muziek maken is goed voor iedereen, maar helemaal voor kinderen. Het versterkt hun identiteit en geeft zelfvertrouwen. Door het leren van vaardigheden en jezelf te uiten, ma