ArT T(r)ips in Juni

Arttips

Weer een paar interessante Art t(r)ips voor juni. Ons beeldend werk en ook dat van collega's is weer overal en nergens te vinden. Bij bijzondere expo's in mooie fiets- en wandelgebieden. Onze installaties staan daar op aanvraag en uit urgentie. Vaak werken we aan zo'n kunstproject met z'n tweeën, maar ook alleen, of in vorm van een kunst- educatie evenement met groepen leerlingen, studenten of andersoortige teams. Het laatste is natuurlijk altijd een FEESTJE. Jawel, en bijna al ons werk is te koop of te huur. Voor bijvoorbeeld manifestaties, expo's, openbaar of privé. Ze worden ook aangeboden in combinatie met een kunst & educatieproject. In al onze installaties (her)gebruiken we restpartijen, buitenbeentjes en gerecyclede materialen.

PLOTSKLAPS stonden ze daar! Voor het SG Da Vinci College, 4 LEVENSgrote beelden ‘De 4 Muzen van de Kunst‘. Muziek, Beeldende Kunst, Theater en Dans... Door Rob Verwer omgezet in 3D op basis van foto's die 3 HAVO en MAVO hiervoor gemaakt hadden. Deze 150 leerlingen hebben de beelden ook betimmerd, en hun dromen achtergelaten in de harten vd Muzen...kleine tijdcapsules, relicten van het moment: Zien? Leiden, Kargerstraat 7.

Nieuwsgierig naar andere kunst & educatieprojecten? Heb je een bijzondere idee, als docent of cultuurmakelaar... dat uitvoer verdient? Zie voor inspiratie en info www.kunstindeaula.nl